Skip to main content

<!doctype html>

*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief Maart 2017

Duikvrienden,

Ik ben verheugd met weer een nieuwsbrief boordevol informatie vanuit onze club! Ook buiten de club hebben we metgezellen in de duikwereld. Dat bleek des te meer op de beurzen in Düsseldorf (www.boot.de) en Houten (www.duikvaker.nl) in januari en februari j.l. Daar was te zien dat de populariteit van de duiksport nog steeds groeit. Ook de ontwikkeling van de duiksport staat niet stil. 

Ik hoop daarom ook dat jullie door het lezen van onze nieuwsbrief op de hoogte blijven van de duiksport in het algemeen en onze clubactiviteiten in het bijzonder. Voor komend zomerseizoen wens ik jullie veel leuke en veilige duiken. Natuurlijk hoop ik  jullie dan vooral zien in ons clubhuis, een unieke plek in Nederland.
 
Jan Willem van Gelder (voorzitter)

Veel duikplezier!

Activiteiten

Zondag 26 februari zijn we met 16 duikers naar TODI in België geweest. TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar je in kunt genieten van de onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen. Een duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°. Het was echt gaaf! In 8 buddy paren hebben we bijna een vol uur gedoken, Er zwemmen meer dan 2200 vissen, onder andere verschillende cichliden en zwarte pacu's. (familie van de piranha). Al met al een zeer geslaagde dag, een fijne duik, goed gezelschap en voor herhaling vatbaar! Neem ook een kijkje op de website http://www.duikcluboostnederland.nl/don/index.php/onze-club/foto-s-van-clubactiviteiten voor de foto's!

Heb je vragen of een goed idee voor en activiteit? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel
Rob Peters 06-49100032 of André van der Niet 06-29046353

 
 

Voorjaarsactie
Familieleden zijn  welkom in het zwembad op alle vrijdagavonden in maart en april! Zoals altijd kunnen we het water in tussen 21:30 en 22:30.

Nieuws uit het Honk

Het water op de Groene Heuvels is nu nog aan de frisse kant -maar dat is overigens voor een dubbel 7 of een droogpak geen enkel probleem- en het honk is nog gesloten. Maar het voorjaar komt er al weer aan en voordat je het weet is het 1 mei en kunnen we weer genieten van de faciliteiten van ons honk. Op zaterdag 29 april krijgt het honk weer een schoonmaakbeurt en wordt het klaargemaakt voor het seizoen.

Voorjaarsschoonmaak Kom jij ook een handje helpen op 29 april? Meld je dan ovv 'voorjaarsschoonmaak' aan voor deze voorjaarsschoonmaak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  er wordt gepoetst tussen 10:00 en 14:00 uur.

Honkdienst Net als ieder jaar vragen we je ook dit jaar weer om je op te geven om mee te draaien met de honkdiensten. Geef via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv 'honkdienst' aan op welke data je wel en/of niet kunt. Het gaat om diensten op vrijdagavond 19:00-22:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00-14:00 uur.
Algemene Leden Vergadering
Op 23 februari  j.l.  hebben we de jaarlijkse algemene leden vergadering gehad. Zoals gebruikelijk zijn er weer lopende zaken en nieuwe ontwikkelingen besproken.

Jubileum We bestaan dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren organiseren we een leuke Duik-en-Doe Dag, zoals we een aantal jaren geleden ook gehad hebben. Dit jubileum evenement wordt gekoppeld aan onze jaarlijkse barbecue. Zet alvast in je agenda: 25 jarig jubileum Duik-en-Doe Dag: zaterdag 26 augustus 2017

Het bestuur; Het bestuur is onveranderd gebleven en de financiële situatie is besproken en de begroting voor 2017 is goedgekeurd .

De website; Joris en Jurgen hebben een flinke dosis energie en tijd in het inrichten van de nieuwe website gestoken. De site ziet er fris en vrolijk uit. Er is een ledenagenda waar je de planning kunt zien en je kunt er zelf je duik aanmelden! Voor actualiteiten wordt je doorgelinkt naar  www.facebook.com/DCOostnederland. Heb jij al op de nieuwe website gekeken? Kijk er ook eens op voor ons opleidingsaanbod http://www.duikcluboostnederland.nl/don/.

Opleidingen

Op www.duikcluboostnederland.nl kun je zien wat je bij ons allemaal kunt doen. Binnenkort starten de volgende  cursussen:
  • Advanced Scuba Diver
  • (Advanced) Rescue Diver
  • NAUI DAN Medical First Aid (voorheen EFR)
  • Enriched Air Nitrox (EANx) Diver
De intro’s (Try Scuba Diving) lopen gestaag door en er zijn een nieuwe SD (Scuba Diver)  opleidingen gestart in het winter seizoen. Het devies van NAUI blijft: houd jezelf scherp en blijf bezig(Safety Through Education).
 
Ook de staff heeft niet stilgezeten, Jurgen is als nieuwe instructeur toegevoegd aan onze staff, welkom Jurgen!  Alle instructeurs hebben nieuwe licenties met de bijbehorende nieuwe Instructor Guides om verzekerd te zijn van de nieuwste training eisen en methodes. Tevens zijn Lukas en Wim Henk weer ge-re-kwalificeerd als Instructeur Trainer. Jan Willem heeft ook zijn rekwalificatie gedaan in mei en is nu Course Director Trainer.
Zo zie je dat onze club zeer sterk vertegenwoordigt is voor NAUI in Nederland en draagt goed bij aan de sterk groeiende NAUI organisatie wereldwijd.
NIEUWE LEDEN ZIJN WELKOM!
Ken je mensen in jouw familie, vrienden- of kennissenkring die het leuk vinden om een keer kennis te maken met de duiksport, of die een brevet willen halen? Dan is een introductieduik (Try Scuba Diving) voor slechts 25 euro, wellicht iets voor hen. Kijk op http://www.duikcluboostnederland.nl/don/index.php/pages of informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Wil je je voorkeuren aanpassen?
Je kunt voorkeuren aanpassen of afmelden.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*