<!doctype html>

*|MC:SUBJECT|*

14 december 2016

Beste duikclubleden,

Het is weer zover, het nieuwe jaar staat voor de deur. Een jaar waarin veel staat te gebeuren. In 2017 gaan we een mijlpaal tegemoet; onze club bestaat dan 25 jaar, een jubileum dat we samen zullen vieren. We zullen leuke duiktrips maken, we gaan naar België, naar Duitsland en zullen ook in Nederland andere mooie duikstekken bezoeken. Een bioloog zal ons komen vertellen wat er rondom ons huis onder water te vinden is, theorie en praktijk! Ook komt er weer een rescue cursus en nog veel meer! Met andere woorden, het wordt een mooi jaar!

Nu eerst de feestdagen, we duiken er vol in en hopen dat iedereen weer gezond boven komt met een brede smile op het gezicht.

Graag zien we je bij de nieuwjaarsduik op zondag 15 januari bij ons honk op de Groene Heuvels. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom, zeker diegenen die het koude water durven te trotseren!Tankvulling en kop soep zijn gratis, goede zin moet je zelf meebrengen.

Het bestuur wenst een ieder en de zijnen, fijne kerst en een gezond en goed 2017 toe.

Jan Willem van Gelder

Voorzitter

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Wil je je voorkeuren aanpassen?
Je kunt voorkeuren aanpassen of afmelden.

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*